Tällä kertaa onnistun

  • 17.1.2017 16:00

Yksin

rajattu alkuperäisestä

Yksi asia olisi todella kiva, jos voisi jakaa ajatuksiansa toisille kuten ne omassa päässä käyvät. Kaikki vaikeudet kirjoittamisessa, muotoilussa ja selittämisessä häviäisivät lähes välittömästi. Toki, osa olisi silti edelleen parempia kuin toiset, mutta ainainen vaikeus jatkaa ja toteuttaa päiväkirjaa pienenisi suunnattomasti.

Miten aloittaa, mitä sanavalintoja tehdä, kelle suunnata teksti. On ihmismieltä vastaan, että vie aikaa tuottaa uutta, varsinkin jos on useita kilpailevia vaihtoehtoja. Ainakin henkilökohtaisesti koen tämän ärsyttäväksi. Mutta johonkin on pakko päätyä, järkevässä ajassa jopa. Tähän vaivaan auttaa hyväksyä ajatus siitä, kuka on ja että sinä olet sinä ja minä olen minä.

Tälläkö kertaa onnistun?

Todennäköisesti jokainen kokeilee kirjoittaa blogia (vihaan sitä sanaa) joskus, useampi parikin kertaa. Harva siinä kuitenkin onnistuu, mikä on mielestäni sääli. Jokatapauksessa, nyt kun kauhean velttoilun jälkeen laitoin sivut taas kasaan on sitä taas pakko yrittää. Ja tällä kertaa tietysti onnistun.

Ehkä.

Tälläkin hetkellä tulisi tehdä koulujuttuja mutta viivyttely on vain niin kivaa, toivottavasti mahdollisimman vähäinen määrä tunnistaa itsensä tästä. Vuosi on kuitenkin vasta aluillaan ja koen mielenkiintoisena, miten tyylini kehittyy. Näen jo monen monta muuttujaa, jotka vaikuttavat siihen mutta koe on mielenkiintoinen kaikesta huolimatta. Pidän pienestä haasteesta ja kuten ehkä huomasit, sivuilta puuttuu vielä hiukan toiminnallisuutta, jota tulee olemaan mielenkiintoista rakentaa.

Kaksi asiaa voin kuitenkin luvata: kaikki kuvat näillä sivuilla ovat itseottamiani tai tekemiäni ja koska maailma ei ole tarpeeksi täynnä viisauksia, pyrin jakamaan myös omiani.

Jos et saa jotain, vakuuta toiset siitä että, sinun tulisi saada se.